Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Ονομάζομαι Δημήτρης Στασινός. Συνεχίζω το επάγγελμα του πατέρα μου Λεωνίδα ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1959. Όλα τα βιώματά μου έχουν σχέση με τα φορτηγά, οπότε, ήταν προκαθορισμένο από μικρή ηλικία το επάγγελμα που θα ακολουθούσα μεγαλώνοντας. Δεν με πίεσε κανένας, μόνο μου έδειξαν το σωστό δρόμο και πλέον κάνω αυτό που μου αρέσει. Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και τίποτα δεν μας χαρίζεται στη ζωή. Αντίθετα, όλα γίνονται με πολλή προσωπική εργασία και κόπο, και έτσι, δουλεύοντας πολλές ώρες καθημερινά, κατάφερα να έχω στην ιδιοκτησία μου τέσσερα φορτηγά. Η εταιρεία μου ασχολείται με μεταφορές- μετακομίσεις και εξειδικεύεται στη μεταφορά θεατρικών παραστάσεων. Ξεκινάω το πρωί και τελειώνω αργά το βράδυ. Βέβαια, αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου καθώς κάνω αυτό που αγαπώ.

Stasinos Photo
Stasinos Truck Photo

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία “STASINOS TRANS” παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών. Αντιλαμβανόμενοι τη μεγάλη κρίση, αναλαμβάνουμε μεταφορές, μετακομίσεις και διανομές εντός του λεκανοπεδίου Αττικής και πανελλαδικώς παρέχοντας αξιοπιστία, αμεσότητα και συνέπεια, μειώνοντας τις τιμές μας και διατηρώντας τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

Οι μετακομίσεις αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας μας από το 1959. Με παραπάνω απο 60 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στις μετακομίσεις και μεταφορές, ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η “Μεταφορική STASINOS , σας εγγυάται μία μετακόμιση απαλλαγμένη από φθορές, προβλήματα και καθυστερήσεις!

Stasinos Crane Photo